U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Leuke evenementen 2017

Gepost 2017/01/27

Dit voorjaar organiseer ik een aantal leuke evenementen voor mij leerlingen!

14 mei - Trompetdag 2017 in Borne en Hengelo
Op deze dag kun je workshops en lessen volgen bij Eric Vloeimans en de Trompettisten van het Orkest van het Oosten. Ik organiseer deze dag met een aantal trompetdocenten uit Twente, de bedoeling is dat we zo veel mogelijk trompettisten uit Twente op deze dag krijgen. In de ochtend en het begin van de middag zijn er workshops in Kulturhus de Bijenkorf in Borne, het concert is om 15:00 uur bij Cultuurpodium de Houtmaat in Hengelo. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de organisatie van dit project, inschrijven kan vanaf medio maart.

21 mei 2017 - Da Capo Jeugd Muziekdag in Ootmarsum
De HaFa-docenten en Harmonie Caecilia Ootmarsum slaan de handen ineen en organiseren de Da Capo Jeugd Muziekdag 2017 in Ootmarsum! Het wordt al de derde editie van deze mooie dag. Na de fantastische dagen in Weerselo (2015) en Denekamp (2016) wordt er dit jaar gerepeteerd in het Damast in Ootmarsum. Het concert vindt plaats bij Gasterij De Weemhof. Alle jeugdleden tot 21 jaar van de verenigingen in Dinkelland, of je nog les hebt op niet, zijn welkom op deze mooie dag. Net als de afgelopen jaren zijn Nikki Kleijsen en Gerrit Kelder de dirigenten, maar er wordt natuurlijk gerepeteerd onder leiding van alle HaFa docenten van Da Capo