U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Instrumenten:

Bb-trompet: Vincent Bach 37 ML 180LR

Bb-trompet: Yamaha Lechner Conversie Custom

C-trompet: Bach 239L

Eb-trompet: Yamaha

Piccolo-trompet: Lechner Custom

Cornet: Courtois Cambord

Bugel: Courtois

Op 7-jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste trompetlessen van Jo Oremans. Na het behalen van mijn A-, B- en C-examen op de Regionale Muziekschool Amersfoort zette ik mijn lessen tot zijn 19e voort bij Henk Buurman. In augustus 2009 deed ik toelating op het ArtEZ Conservatorium in Enschede en werd ik toegelaten tot de opleiding Klassieke Muziek met als hoofdvakdocent Reijer Dorrestein.

 

Tijdens mijn studie aan het conservatorium rolde ik vrijwel direct de professionele muziekwereld binnen en sindsdien ben ik op veel verschillende vlakken werkzaam als musicus en docent. Nog tijdens mijn studie speelde ik in Het Gelders Orkest, Het Orkest van het Oosten, Het Noord Nederlands Orkest en Orkest de Ereprijs. Ook speelde ik een seizoen lang in Shrek de Musical, in Amsterdam, Antwerpen en diverse theaters in Nederland.  Nog voor het afronden van mijn studie werd ik aangenomen bij het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee, waar ik momenteel Trompet en Es-Cornet speel. 

 

Ik volgde mijn reguliere lessen op het conservatorium bij Reijer Dorrestein, daarnaast kreeg ik ook les van Tonnie Kievits en Jos Verspagen. ik volgde Masterclasses bij Peter Masseurs, Igor Cecocho (Polen), Karel Konsbruck (Luxemburg) en nam ook les van diverse trompettisten die actief zijn binnen de Nederlandse professionele orkesten. 

 

Sinds het afronden van mijn studie in juli 2014 word ik regelmatig gevraagd voor solo-concerten en als invaller in professionele orkesten als Het Orkest van het Oosten, Het Van Wassenaer Consort en Project Orkest Twente.